Detonic od prvih dni vas bo rešil pred spontanim uhajanjem urina Učinek sredstva se poveča z vsakim dnevom jemanja

1. dan

Občutek nelagodja v spodnjem delu trebuha izgine

Prvi obisk stranišča vam prinese olajšanje in popolno praznjenje mehurja. Ni več pogostih potreb po tem, da greste na stranišče.

14. dan

Potrebe znotraj
norme

Ni več nenadne želje, da greste na stranišče, tudi če greste iz toplega prostora ven na hladno, pijete veliko tekočine ali pa ste živčni.

30. dan

Težava s spontanim uhajanjem urina je izginila

Živite življenje zdravega človeka, vedoč, da je problem v preteklosti za vedno.

Samo 1 kura in za vedno boste pozabili na odvisnost od stranišča!

Kako se bo vaše življenje
spremenilo, ko se boste znebili težav z uriniranjem
Ponoči dobro spite
in ne vstajate večkrat, da bi šli na stranišče
Ne tečete večkrat
na stranišče, ko ste zaskrbljene
Lahko pijete veliko tekočine
in ne skrbite za nič
Živite v miru, vedoč, da vas
mehur v ključnem trenutku ne bo
pustil na cedilu
Lahko mirno sedite v kinu, gledališču in na drugih dogodkih, ne da bi vas skrbelo,
da morate večkrat iti na stranišče
Ne počutite se več kot bolan človek, lahko načrtujete
in uresničujete svoje življenje
Leta 2019 se je že 15.436 žensk znebilo spontanega uhajanja urina.
Detonic bo pomagal tudi vam!

Zdravnik, Dmitrij Šilc
priporoča Detonic

Detonic je univerzalno sredstvo, ki ga priporočam vsem, ki pogosto
urinirajo.

Ne štejem več, koliko pacientk sem ozdravil z Detonic. Na stotine, zagotovo.

Zakaj ga priporočam? To sredstvo je univerzalno,
pomaga ne glede na razlog za pogoste potrebe po praznjenju mehurja. Je varno, vsebuje samo naravne sestavine in zato nima kontraindikacij,
ne povzroča alergijskih reakcij, nima stranskih učinkov. To je učinkovito sredstvo. Že po prvi uporabi izgine nelagodje v mehurju in obisk stranišča prinese popolno olajšanje.

Dmitrij Šilc, zdravnik, avtor znanstvenih člankov, strokovnjak na področju urologiji

Dmitrij
Šilc

Ocene kupcev

avatar
Maria Linc
Pomagalo je od prvega dne!
Nikoli ni bilo težav z malo potrebo. Potem sem se prehladila in začelo se je... Če sem se zasmejala, po naključju, oprostite, hlače so bili mokre.
V zdravstvenem domu so mi svetovali Detonic.
Zdravnikom res ne zaupam in sem se odločila, da bom to sredstvo preverila pri prijateljici farmacevtki. Rekla je, da je to dobro in varno sredstvo. Ko sem ga prevzela na pošti, mi je že zaključevala bolniška
in bilo me je strah iti nazaj na delo. Kakšna je to služba, ko greš ves čas na stranišče. Ampak vse je bilo v redu, zahvaljujoč Detonic. Kot se je izkazalo, pomaga že po prvi uporabi. Bolečina v spodnjem delu trebuha je minila in grem na stranišče tako kot prej. Šla sem skozi celotno kuro in počutim se odlično.
arrow
avatar
Ana Ivanušič
Vrnila sem se v udobno
in mirno življenje
V nekem trenutku sem opazila, da sem pogosto grem na stranišče. Motilo me je to v službi in doma. Šla sem k zdravniku. Dolgo časa niso mogli diagnosticirati moje težave, nato so napovedali sindrom šibkega mehurja. Nič bolje se nisem počutila. Detonic sem kupila, ko sem preprosto prebrala oglas in sem zelo zadovoljena s svojo odločitvijo. Pomagal mi je pridobiti kontrolo nad mehurjem! In še več, od tega, ko sem uporabljala to sredstvo sta minila dva meseca, nisem imela niti izcedka iz nosu! Zvišal mi je imuniteto.
arrow
avatar
Lina Stojkova
Všeč mi je!
Bolje se počutim kot prej!
Ko sem po porodu dobila napade toaletne odvisnosti od stranišča, sem si takoj kupila cel kup zdravil. Skoraj nič niso pomagali. Nisem tako pogosto hodila na stranišče. Toda kmalu se je poslabšalo in začela sem dobivati stranske učinke od teh zdravil. Strah me je bilo in nehala sem jih jemati in spet sem začela pogosto teči na stranišče. Prijateljica iz otroštva je prišla na obisk in cel večer sva preživeli v kuhinji za prijetnim pogovorom. Videla je, da prepogosto grem na stranišče in mi je svetovala Detonic. Rekla je, da nima stranskih učinkov in da se nimam česa bati. In tako se je tudi zgodilo. Vrnil me je v normalno življenje brez stranskih učinkov.
arrow
avatar
Darja Kišfalvi
Hitro pomaga
in za dlje časa!
Vozim taksi, zato pogosti obiski stranišča, ni samo ne zaželeni, ampak preprosto nerealno. Ko sem opazila, da ne morem dolgo zdržati brez stranišča, šla sem k svoji zdravnici. Opravila je preiskave in povedala, da je to samo vreme, ni ugotovila nič resnega. No, sina sem prosila, naj mi najde nekaj, da v vlažnem vremenu ne bi razmišljala o stranišču. Detonic je našel. Zelo dobro je, da sredstvo takoj deluje. Zjutraj sem pila, šla na stranišče, si olajšala mehur in vse je v redu. Brez teka naokoli, nič me ne boli v trebuhu. Mirno delaš in živiš kot vsi zdravi ljudje.
arrow
avatar
Irena Kovač
Ne bojim se več dolgih
sprehodov
Prej je bilo pogosto, da tečeš na stranišče, nekaj kapljic urina in vse. Dvajset minut kasneje pa je bilo spet enako. Poskusila sem z vsemi mogočimi zdravili, celo z metodami moje babice, ampak vse je zaman. Zapravljanje denarja in živcev. Za Detonic sem izvedela iz spletnega posvetovanja z zdravnikom. Ni bilo drago. Torej Detonic mi je pomagal. Ta nenehni boleč občutek v spodnjem delu trebuha in tek po straniščih v mestu in v pisarni se je končal od prvih dni uporabe. Tega učinka sploh nisem pričakovala! Toplo priporočam vsem odvisnikom od stranišča.
arrow
avatar
Tanja Viškovič
Problem je rešen
v enem mesecu!
Ženske imajo določene bolezni, o katerih se še nerodno pogovarjati, ne pa iti k zdravniku. Imela sem težave z uriniranjem. Tekla sem na stranišče doma, v službi, na poti v službo ali domov. Samo jezilo me je. Zelo sem hotela rešiti težavo brez zdravnikov. V naši ambulanti so zasopljeni sami upokojenci, kaj oni vedo? Še vedno lahko zaupam svoji sestri in poklicala sem jo, živi in dela daleč stran. Povedala mi je za Detonic. Sredstvo je bilo vrhunsko! V enem mesecu sem se rešila teh težav. Tudi če sem živčna, ne hodim pogosto na stranišče.
arrow
avatar
Katarina Bulc
Nič več me ne moti,
mirno počnem svoje stvari
Delam kot oblikovalka. Vse je bilo v redu, dokler nisem začela pogosto hoditi na stranišče. To me je grozno motilo. Nisem se mogla osredotočiti na svoje delo. Takoj, ko se pojavi ideja ali se poglobim v temo, ko treba teči na stranišče. Vrneš se na svoje mesto - in se že ne spomniš, kaj si razmišljal! Na kliniki niso našli nobenih patologij, rekli so, da je to živci. Priporočile so Detonic, rekli so, da je pravi za take primere. Poskusila sem ga in danes sem šla na potrebo le 5-krat! Prej pa je bilo 14-krat! Zdaj delam brez težav in me ne motijo neumnosti.
arrow
avatar
Ela Brumec
Tudi mirno prihajam na
delo
Saj dve uri potrebujem, da pridem na delo. Običajno je brez težav, ampak če hočeš na stranišče, je to problem. Jutro se ponavadi začne s kavo, brez nje se ne morem zbuditi. Kava je diuretik. Torej, ko grem v službo, zadnje minute skoraj tečem v pisarno in takoj na stranišče. Razpoloženja v resnici ni že na začetku delovnega dne. Brez kave ne morem, ampak tudi ne želim, da me stalno tišči na stranišče. Detonic je rešilo problem. Zjutraj še vedno pijem kavo, pa tudi Detonic. Potem delam brez skrbi, ne tišči me več!
arrow
avatar
Justika Kraševec
Mož se ne pritožuje več!
Že od otroštva sem pogosto hodila na stranišče. Nisem bila pozorna na to, nekako sem se navadila. Moja tašča pa ima še ena priložnost, da me prizadene. Celo povedala mi je, da sem pijanka, pa še sama kuham šnops. In mož jo je nekako začel poslušati, da naj bi z ženo menda ni bilo vse v redu. Odločila sem se, da bom že našla način, da ne bom pogosto tekla na stranišče. In sem ga našla. To je Detonic. Ne razmišljam več ure in ure o stranišču.
arrow

Kako uporabljati Detonic

useprod
Paket vsebuje 50 g praška. Navodilo za uporabo: za odrasle – 1 žličko praška (5 g) dati v pol kozarca ali kozarec tople vode (100-200 ml), mešati, dokler se ne raztopi. Če ste noseči ali dojite, se posvetujte z zdravnikom, preden vzamete to zdravilo. Ne presegajte priporočenega odmerka.

Kako naročiti

order
Pustite zahtevo
na obrazcu za naročilo
order
Naš operater bo poklical nazaj, da pojasni vse podrobnosti
order
Plačilo blaga samo
po prejemu
Dostava se opravi anonimno v neprozorni embalaži
Detonic

Pozabite na uhajanje urina za vedno

Od prvih dni bo rešil pred težavami s sečnim mehurjem, ne glede na njihov vzrok

  • Olajša nelagodje in bolečino v predelu trebuha
  • Ob obisku stranišča prinese popolno olajšanje
  • Ščiti pred ponovitvijo dlje kot eno leto
Pohitite z nakupomdo
Nova cena*
1 euro
Na voljo je še 48 paketov s popustom

*Ob naročilu celotnega programa

Vaši podatki so zaščiteni!

Plačilo po prejemu blaga